EVENIMENTE

Evenimente 1

Oricare ar fi evenimentul pe care doriti sa il organizati , cele 5 sali din cadrul Hotelul Victoria sunt solutia ideala pentru dumneavostra. Avand capacitati de pana la 500 de persoane, salile noastre ofera spatiul perfect pentru evenimente de orice tip, petreceri de nunta sau botez, baluri, cocktailuri, conferinte, sedinte restranse , reuniuni sau receptii. Alegeti sala adecvata evenimentului dumneavoastra, iar noi ne vom ocupa de organizarea in detaliu a acestuia. Profesionistii nostri in organizarea de evenimente va vor asista in punerea la punct a tuturor detaliilor, de la alegerea meniurilor si pana la aranjamentele florale pentru o petrecere de nunta.

Calitate la superlativ.

SALON FERDINAND

Localizat pe doua nivele, la parterul si mezaninul Hotelului Victoria, cu o capacitate de 500 de locuri, Salonul Ferdinand se remarca prin unicitatea si rafinamentul fiecarui detaliu. Spatiul generos al salonului asigura o ambianta incantatoare pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri sau sociale.
Salonul Ferdinand poate gazdui cu succes petrecerea dumneavoastra de nunta sau celebrarea altor evenimente fastuoase, transformandu-le in clipe de neuitat.

Evenimente 2
Detalii elegante.

SALON REGINA MARIA

In acelasi stil clasic, autentic si acordand o atentie deosebita detaliilor, Salonul Regina Maria creaza atmosfera intima ideala pentru petrecerea unor clipe deosebite impreuna cu cei dragi. Cu 110 locuri disponibile, Salonul Regina Maria este unul dintre cele mai apreciate restaurante din oras, iar in incinta sa se pot organiza orice fel de evenimente speciale (nunti, botezuri, aniversari, cocktailuri).

Evenimente 3
Momente de neuitat.

SALON CAROL

Un spatiu distinct care va va oferi o noua perspectiva, designul sau fiind unul aparte dar pastrand aceeasi nota de rafinament. Salonul Carol dispune de un numar maxim de 70 de locuri.

Fie ca organizati un pranz de afaceri, o cina cu prietenii sau pur si simplu doriti sa experimentati meniul variat, lista de vinuri pretentios aleasa si cele mai rafinate bauturi alaturate serviciului ireprosabil, va garantam momente rare pe care le veti pune, cu siguranta, langa cele mai frumoase amintiri culinare.

Evenimente 4
Adaptabilitate si confort

SALON PRIVAT

Cu 25 locuri disponibile, Salonul Privat este adaptabil oricarui tip de eveniment sau intrunire, indiferent de destinatie, de la reuniuni si pana la prezentari de afaceri.

Evenimente 5
Intimiditate

SALON DE PROTOCOL

Pentru ca tinem cont de dorinta dumneavoastra de intimitate, Salonul de Protocol, cu un numar maxim de 15 de locuri, este locatia perfecta pentru reuniuni restranse.

Evenimente 6

Verificati disponibilitatea salilor noastre de evenimente.

Evenimente 1