SPA

Bine ati venit la Victoria Spa, o oaza de calm si relaxare. Nimic nu trebuie sa fie mai important decat starea dumneavoastra de bine, atat mentala cat si fizica.
De aceea , am creat pentru dumneavoastra Victoria Spa, menit sa va redea vitalitatea si sa va rasfete.

 

Piscina din cadrul Victoria Spa este locul perfect pentru relaxare sau antrenament dupa o zi obositoare. Inotul este o activitate fizica cu benficii reale pentru sanatate. Inotul stimuleaza intreaga masa musculara a corpului si dezvolta forta generala, sanatatea sistemului cardio-vascular si rezistenta organismului.

 

Beneficiile baii de abur includ eliminarea durerilor musculare, relaxarea incheieturilor, o mai buna functionare a sistemului respirator, detoxifiere, imbunatatirea circulatiei sanguine si a metabolismului, precum si textura pielii. Temperatura in baia de aburi este 40-60 grade Celsius iar umiditatea 60-100%.

 

Terapia prin sauna este caracterizata de alternanta intre fierbinte si rece. Utilizarea saunei trebuie sa fie combinata cu dusuri reci sau gheata. Seriile repetate cald-rece stimuleaza circulata sanguina, intaresc sistemul imunitar si ajuta corpul sa elimine toxinele. Temperatura in sauna finlandeza este de 70-100 grade Celsius iar umiditatea 5-20%.

 

Baia Kneipp este un tratament care stimuleaza delicat sanatatea corpului intarind sistemul imunitar si imbunatatind toleranta organismului la stress prin alternarea apei calde cu rece. Puteti imbunatati aceasta experienta utilizand ierburi, saruri minerale sau pietre.Dusul Vichy este creat pentru a oferi excelente beneficii de sanatate prin jeturi de apa calda si rece imbunatatind circulatia sanguina, vitalitatea si elasticitatea pielii.

Experimentati tratamentele corporale care va vor reincarca trupul cu energia esentiala starii de bine sau masajele de relaxare ce va vor detensiona musculatura.

Eliberati-va de framantarile cotidiene si regasiti-va echilibrul lasandu-va cuprinsi de puterea formidabila a aromoterapiei si a uleiurilor esentiale.

 

Nu in ultimul rand, puteti incerca un masaj subacvatic in jacuzzi sau puteti profita de solarium pentru a va mentine bronzul pe parcursul sezonului rece.