BUSINESS

Prezentare Generala

Scopul nostru este de a va transforma obisnuita calatorie de afaceri intr-un sejur relaxant care sa va permita sa va desfasurati activitatea cu maxima eficienta si placere.

Designul placut si tehnologia de care beneficiati sunt menite sa va faciliteze munca; camerele noastre sunt astfel concepute incat sa va ofere spatiul necesar si echipamentele audio-video si de comunicatii de care aveti nevoie in activitatea dumvoastra.

Conceptia noastra de relaxare este perfectionata pana la cel mai mic detaliu; de la salile de baie pana la paturi, cu produse atent selectionate si cazi de baie recomfortante, de la saltelele de pat pana la lenjeriile fine, totul este destinat sa va detensioneze si sa va ofere un somn linistit.

Noi facem calatoria de afaceri sa fie o placere. Va oferim luxul dorit si serviciul nostru renumit sa va sustina in afacerile dumneavoastra departe de casa.

Centrul de Afaceri

Centrul nostru de afaceri, situat la mezaninul hotelului, detine resursele, facilitatile si salile de intruniri de care aveti nevoie si este echipat pe deplin de catre profesionistii nostri care inteleg perfect importanta intalnirilor de afaceri.

De la comisioane pana la expedierea prin fax, va punem la dispozitie serviciul, de la laptop-uri pana la proiectoare, va punem la dispozitie echipamentul.

Personalul de la Receptia hotelului va ofera un serviciu la cele mai inalte standarde. Fie ca aveti nevoie sa organizati o cina, doriti sa rezervati bilete la teatru sau vrei sa trimiteti un cadou, vom face asta pentru dumneavoastra. Si aceasta este atitudinea noastra.


Tur Virtual Salonul Intruniri